Helvetes protese….

Sorry for harde ord, men det er virkelig helvetes protese. Det er smerter hele tiden, jeg gjør øvelser som jeg skal, jeg sykler som jeg skal og føler jeg gjør alt som jeg skal. Men smertene blir ikke borte, og nå som det er kaldt blir protesen kald og stiv. Jeg bare HATER dette kneet, og jeg er så frustrert at jeg snart blir gal av hele opptreningen, hevelsen og smertene. Måtte bare få det ut!

Hanne😤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s