Delmål er viktig….

Endelig har jeg kommet meg til New York. Det har vært et stort delmål og en gulrot etter siste operasjon. For meg er det utrolig viktig med de små målene på veien, eller så vil opptreningen bli enda lenger og motivasjonen dårlig. Denne gangen etter operasjonen, synes jeg det har vært veldig tøff, og til tider har motivasjonen blitt dårligere. Det kommer nok av at nå har fremgangen stoppet veldig opp og smertene har kommet. Men jeg gir meg ikke så lett! Derfor har det vært ekstra viktig for meg å sette opp delmål og ha noe å jobbe i mot.

Så et av målene var at jeg skulle klare å reise til New York etter jul. Og her er jeg i New York, min favoritt by:-) Jeg har reist med min samboer, og nå har vi vært her siden søndag. Og jeg bare elsker det!!!! Nå vil jeg bare løpe rundt og få med meg alt de har å by på, men det går ikke helt he he he. I går gikk vi altfor mye og i dag sier kroppen i fra. Det er bare det at jeg blir så ivrig og trosser alt av smerter og fornuft, lærer aldri er det mulig. Ikke bra og i dag skal jeg virkelig lytte til kroppen og ta med meg krykkene. For så smart har jeg vært faktisk, og tatt med meg de:-)

Så i dag måtte jeg komme meg ned å trene litt, få i gang blodsirkulasjonen i bena. Da er det godt å komme rundt på sykkelen og gjøre litt øvelser. Nå skal vi komme oss ut og nyte denne herligheten av en by og nyyyyyte dagen. Og i kveld blir det basketkamp i Madison Square garden, Yeah. That’s how I like to spend my Valentine’s Day:-)))

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s