Inne i en tøff periode

Hei og god fredag alle sammen:-)

Min uke har vært veldig bra og veldig kneprotese dårlig. Jeg har det super gøy med min nye jobb i Stronger U der jeg har fokus på skadeforebyggende og mental trening. Men som jeg skrev tidligere i uken har jeg også kommet med mange andre øvelser som, skuddteknikk, forsvarsøvelser og angrepsøvelser. Og det er jo bare super gøy og jeg er virkelig i mitt ess.

Men så er det det fantastiske kneet mitt da. Når jeg er på de treningene har jeg jo lyst til å vise og gjøre alt, men jeg klarer ikke vise 50% av øvelse engang. Og da spør dere nok hvorfor jeg gjør det, jeg gjør dette fordi det gir meg en enorm glede og drive med noe man elsker å gjøre. Det gir meg energi og en ro på at jeg gjør det rette. Ja, jeg må slappe mye av etter 2 dager i hall, da er det dessverre smertehelvete, men jeg tar det rolig, slapper av på sofaen, behandler meg selv med strøm og trener. Litt større enn vanelig🙈

<<<<<<<<<<<
n tøff periode nå og jeg er akkurat nå veldig lei av og ha det sånn. Kan vel si at jeg sliter med tålmodigheten og all smerte. Så nå jobber jeg hardt med min indre dialog, der jeg har fokus på at jeg klarer dette og at jeg er utrolig sterk. Min ene gulrot på denne veien er bare en uke unna, da reiser vi til New York, og det skal bli fantastisk deilig og komme bort.

"Jeg gir aldri opp, jeg er bare innom en litt lang sving akkurat nå."

Nå skal jeg nyte fredagen og helgen med min bedre halvdel<3

Hanne

#strong #inevergiveup

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s