Et delmål er nådd!

Da er det mandag og ny spennende uke venter. Dagen startet med at et stort delmål er nådd, boooyaaa. Jeg har nemlig begynt med benpress, og det er faktisk ganske så kult og jeg er mega fornøyd. Jeg føler nå at jeg kan begynne å trene på riktig, og kanskje musklene kan komme tilbake til meg. Det er så viktig å trene riktig og skynde seg langsomt når man skal trene seg opp og komme tilbake til en vanlig hverdag, eller tilbake til idretten.

For min egendel vet jeg at det er lang vei igjen, derfor er disse delmålene ekstra viktig og gøy når man klarer det. #strong

Hva gjør ikke mestring og hard jobbing for motivasjonen. Det er disse små delmålene som gjør treningen for meg ekstra gøy. Følelsen av at jeg mestrer noe, ser at treningen jeg legger ned hjelper, og at jeg når de målene jeg setter meg.

Så i dag føler jeg meg kjempe fornøyd, glad, stolt og sterk😃En veldig god start på denne uka, jadaaaa!

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: