Nå skjer det!

Da er avtalen signert og jeg er klar som «COACH» for Lørenskog Håndballklubb. Her skal jeg ha ansvaret for mental og skadeforebyggende trening. Nå skjer det og jeg er bare så klar til å komme i gang.PROSJEKT STRONGER U💪🏼

Dette blir så gøy og ikke minst så utrolig spennende. Jeg er så glad for å være tilbake i håndballen, men denne gangen skal jeg få lov til å hjelpe unge lovende håndballjenter. Det er jo bare «FANTASTISK!»Må bare skryte litt av meg selv, for jeg har vært og er igjennom en tøff periode, men dere vil aldri se at jeg gir opp. Jeg vil alltid jobbe hardt og gjøre alt for at jeg skal få et godt og smertefritt liv. Derfor er jeg så stolt av meg selv, og hva jeg ha fått til på så kort tid etter siste operasjon og hvordan jeg ser muligheter og ikke problemer. Her ligger det mye fighting og styrke bak. «Alt er mulig med hard og tøff jobbing»

Dette prosjektet er min baby, og jeg brenner virkelig for at unge spillere skal forebygge skader og bli sterkere mentalt. Gleder meg så mye til og komme i gang neste uke, dette blir så bra!

STRONGER U(you)=INDRE OG YTRE STYRKE

Ønsker dere alle en super fredag og helg!

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s