På første forsøk….

Kan si jeg er rimelig fornøyd med meg selv og egen innsats etter operasjonen. I går var jeg på Best helse hos min fysio Vivi, og jeg hadde min første treningsøkt. Kan si det var rimelig deilig og komme i gang.

Jeg skal starte veldig rolig, så i går skulle jeg prøve å se om jeg kom rundt på sykkelen. Og hvem var det ikke som klarte det på første forsøk, nemlig JEG. Herregud så stolt og fornøyd jeg er av meg selv, og egen innsats. Så jeg satt på sykkelen i 10 minutter og klikkelydene i kneet er borte,  det er jo et mirakel. Etter syklingen fikk jeg behandling, og det var både godt og vondt. Nå har jeg full strekk og bøyen er snart tilbake på 120 grader, blir bare stoppet av hevelsen. Så jeg er godt fornøyd.

Jaaaaaa, jeg er i gang og jeg er så glad!!!!!

Da er det bare å fortsette det tøffe arbeidet og stå på. «YES I CAN»

Hanne

ENGLISH:

Can say I’m reasonably pleased with myself and my own efforts after the operation. Yesterday I was at Best Health at my physio Vivi and I had my first workout. Can say it was reasonably delicious to get started.

I’m going to start very calm, so yesterday I’d try to see if I could come around on the bike. And who did it on first try, ME. OMG, im so proud and satisfied by myself and my own efforts. So I was on the bike for 10 minutes and the click sounds in my knee are gone, that’s a big miracle too. After the cycling, I had some treatment and it was both good and painful, but good for my leg. Now I have full stretch and the bend is soon back at 120 degrees, just stopped by the swelling. So I am very pleased.

Yeeeees, I’m on my way and I’m so happy!!!!

Then it’s just continuing the tough work and keep on going. “YES I CAN”

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s