Stor glede og inspirasjon!

Da var det blitt søndag igjen, og dagene flyr selvom man sitter her i sofaen gitt. De siste dagene har jeg tenkt mye på min egen fremtid, om hvordan jeg skal skaffe meg jobber når jeg er ferdig med mitt kurs innen mental trening. Så tankene har gått i spinn, men jeg er positiv rundt mine tanker, fordi jeg vet at etter jul, når jeg blir ferdig med kurset vil jeg være så utrolig klar for å hjelpe mange der ute. Og motivere de til å bli en bedre utøver og person. Jeg har stor tro på at jeg kan gjøre en forskjell og kan være til stor hjelp!

Og i går fikk jeg igjen smake litt på det som venter meg, det å møte mange unge lovende håndballspillere. Jeg må si at dette er en så stor glede og inspirasjon for meg og et faktum at det er virkelig dette jeg vil jobbe med. Dra ut å møte unge utøvere og hjelpe de opp og frem.2017-11-04 11.50.52 STRONGER U begynner å bli klar for nytt år:-)

Jeg fikk den gleden i går å møte jenter 05 i Rælingen, for en fin gjeng med unge jenter. Her fortalte jeg de om mine erfaringer og historier fra min håndballkarriere, viktigheten rundt skadeforebyggende trening og mental trening. Her har mange mye å lære og jeg håper jeg får komme tilbake og lære de mer når jeg er oppe på bena igjen.

Men jo mer jeg jobber med dette jo mer vet jeg at dette er riktig vei og gå, og at dette er noe som jeg brenner mer og mer for. Tenk dere hvor mye dere har å lære om skadeforebyggende trening, og om hvordan dere skal få det inn som rutine i laget deres. Og den mentale delen der mange unge virkelig ikke har trua på seg selv, når de får press på seg, og de vet ikke hvordan de skal takle det. Hva med når de er nede i kjelleren, fordi de føler de ikke er gode nok, hva skjer da?, de ser på andre og tenker «hvorfor er ikke jeg like god som han/henne?» Dette er bare noen få spørsmål som jeg vet kan jobbes med, og som kan gjøres noe med. Dette er en av grunnene og noe som inspirerer meg til å gjøre denne jobben. Bare tenk dere hvor mye bedre de vil få det med seg selv og den positive opplevelsen de vil få med idretten og privat hvis de kan få hjelp med å snu tankene.2017-11-04 12.08.422017-11-04 12.09.062017-11-04 12.23.572017-11-04 12.46.432017-11-04 13.10.122017-11-04 13.10.282017-11-04 13.11.462017-11-04 13.14.21

Nå er det bare å begynne å booke inn ditt lag eller spillere som vil ha min hjelp, jeg er klar fra 2018. Så dere kan allerede nå begynne med planleggingen og booke meg inn! Send mail til hannehalen22@gmail.com Jeg er gleder meg til å høre fra dere:-)

Hanne

ENGLISH:

Then it´s Sunday again, and the days flies even if you sit here on the couch. In recent days, I have been thinking a lot about my own future, about how to get jobs when I´m finish with my course in mental training. So the thoughts have been spinning, but I’m positive about my thoughts because I know that after Christmas, when I finish the course I will be so incredibly ready to help many out there. And so ready to motivate them to become a better performer and person. I strongly believe that I can make a difference and can be great help!

And yesterday I again had a taste of what’s waiting for me in 2018, and that is to meet many young loving handball players. I have to say that this is such a great pleasure and inspiration for me and a fact that’s really what I want to work with. Go out to meet young athletes and help them up and forth.

I had the pleasure yesterday to meet girls 05 in Rælingen, for a nice bunch of young girls. Here I told them about my experiences and stories from my handball career, the importance of injury prevention training and mental training. Here’s a lot to learn and I hope I’ll can come back and learn them more when I’m up on my legs again.

But the more I work with this, the more I know this is right and what i would do in the future. Imagine how much you have to learn about injury prevention training and how to get it into routine in your team. And the mental part where many young people really do not have faith in them self,  when it´s a lot of pressure and they don´t know how to cope with it. How about when they are down in the basement because they feel they are not good enough, what happens then? They look at others thinking «Why I´m not good as he / her?» These are just a few questions that I know  I can work with and that can be done with. This is one of the reasons and something that inspires me to do this job. Just imagine how much better they will get it with themselves and the positive experience they will get with sport and private if they can get help turning their minds.

Now you can book your team or players who want my help, I’m ready from 2018. So you can already now start planning and book! Please send me a e-mail to hannehalen22@gmail.com I am looking forward to hear from you 🙂

Hanne

 

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: