På stedet hvil…..

Nå er det 3 uker siden operasjonen og det har stoppet litt opp, litt på stedet hvil. Nå er tiden virkelig inne for hard jobbing mentalt. 

Alt gikk så utrolig bra fra dagen jeg opererte, men nå har kneet begynt å bli stivt og mer vondt igjen. Men det må være normalt og det er jo bare 3 uker siden, så skulle jo være veldig rart at jeg ikke skulle hatt smerter etter en stor operasjon. 

Så nå må jeg bare ta meg sammen og akseptere at det vil være smerter og det vil gå opp og ned. Bare det at alt har gått så utrolig bra, så jeg ventet liksom ikke at jeg skulle få smerter igjen, men nå må jeg bare kjempe videre for kampen har akkurat startet.

Ha en fin onsdag alle sammen:-)

Hanne

ENGLISH:

Now it’s 3 weeks since the surgery and it has stopped up a bit, a little on the rest. Now the time really is in for hard work mentally.

Everything went so well from the day I operated, but now the knee has begun to become stiff and more painful. But it must be normal and it’s only 3 weeks ago, so it should be very strange that I had no pain after a big surgery.

So now I just have to get along and accept that there will be pain and it will go up and down. It’s just that everything has gone so incredibly well, so I did not expect to get any pain again, but now I can only fight, for the match has just begun.

Hanne
 

 Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s