Dette trengte jeg…..

For en morsom fredag jeg hadde, lenge siden jeg har ledd så mye. Og det mye takket være min gode gode veninne Karen. Jeg var så heldig å spille med henne i Ikast og jeg har den ære og ha henne i mitt liv den dag i dag.

Karen er i dag assisterende trener for herrelaget til Alingsås og har ansvaret for rekruttlaget. Hun er Danmarks første topptrener i herrehåndball, jeg er så stolt av henne:-)

Men på fredag møttes vi på Liseberg i Gøteborg. Der var det gjort om til en Halloweenpark. Så fantastisk bra laget alt sammen og så gjennomført. Morsomt og bli litt skremt og bare ha det gøy med gode venner. Jeg forhåndbestilte rullestol så jeg skulle slippe og gå rundt på krykkene, og fordi jeg ikke klarer og skal belaste benet så mye. Men det var faktisk genialt og smart av meg for engang skyld og lytte til kroppen. Kan si jeg har lært viktigheten rundt det at man SKAL lytte til kroppen. Og jeg angrer ikke. Så min gode Karen og mann rullet meg rundt i parken. 

Alle attraksjoner var oppe, men jeg tok bare lodd, så på menneskene, spiste, koste meg max, bare nøyt atmosfæren og det kan anbefales på det sterkeste. Dette trengte jeg virkelig!They See me rollin……

Hanne🎃

ENGLISH:

What a Friday I had, long time since I had so much fun. Thanks to my good good friend Karen. I was so lucky to play with her in Ikast (Denmark) and I have the honor to have her in my life today.

Karen is an assistant coach for the team at Alingsås and is in charge of the recruit team. She is Denmark’s first top trainer in handball for men, I’m so proud of her 🙂

But on Friday we met at Liseberg in Gothenburg. They have transformed it to a Halloween park. Everything was so perfectly well done and so nice. Just loved it! Fun and get a little scared and just have fun with good friends. I pre-ordered a wheelchair so I had to let go of the crutches and rest my leg, because I can’t walk and use my leg over long time. But it was actually brilliant and smart of me for once and listen to the body. I have learned the importance of listening to the body. And I’m not regret that I rent the wheelchair. So my good friend Karen and my man rolled me around in the park.

All the attractions was open, but I only tried the lottery wheel , looked at the people, ate, had a good time, breathing in the atmosphere and it is highly recommended. I really needed this!

Hanne:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s