Nå er det gjort….

Da har det endelig blitt onsdag og 15 dager siden operasjonen. Det betyr at jeg kan ta ut stingene og nå er det gjort. Rart med det, men å fjerne stingene synes jeg er veldig ekkelt. Så er glad for at dette er gjort og jeg er nå enda et lite steg nærmere målet, nemlig å bli FRISK!!!!!Da er jeg stripsa sammen og klar for neste etappe, trening!

Hanne:-)

English:

Then it’s finally Wednesday and 15 days since the operation. That means I can take out the stitches and now it’s done. Strange about it but removing the stitches, I think is very disgusting. So glad it’s done and I’m now even a little step closer to the goal, to get WELL !!!!!

Now my wounds are striped together and ready for the next stage, training!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s