Tålmodigheten blir testet…

God søndag alle sammen 

Nå har det gått 5 dager siden operasjonen og jeg synes det går bra så langt. Det beste er at jeg sover godt om natten, og det er så utrolig viktig. Jeg føler da at kroppen jobber med meg og ikke i mot meg, og at den tåler mer. 
Min største utfordring nå er at jeg må ligge mest mulig stille he he he, det har min fysio sagt. Så frem mot torsdag blir tålmodigheten virkelig testet, men da får jeg endelig kommet i gang med opptreningen. Men før den tid, har jeg fått streng streng beskjed om å ligge på sofaen med god samvittighet. Og det, kan jeg jo si at jeg jobber hardt med. For at jeg skal klare det og gjøre som jeg får beskjed om, bruker jeg min indre dialog og avspenningsøvelser her jeg ligger.

Jeg har også 3 ord som har vært til stor hjelp på sykehuset og her hjemme, det er mine mantraord som er rolig, avslappet og sterk! De sier jeg mange ganger i løpet av dagen og får meg virkelig til å slappe av, sammen med at jeg bruker avspenningsøvlesene(pusteøvelser).Men det som er  aller viktigst nå, er at jeg bruker god tid og ikke forhaster meg til noe som helst. For mitt mål denne gangen er å bli frisk, uansett hvor lang tid det vil ta💪🏼

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag!

Hanne

English:

Now it’s been 5 days since the surgery and I think it’s going well so far. The best part is that I sleep well at night and it’s so incredibly important. I feel that my body is working with me and not against me and that it can withstand more.

My biggest challenge now is that I have to be laying down most of the time he he he, my physio has said that. So until Thursday my patience is really tested, then I finally get started with the training. Before that time, I have been strictly instructed to lie on the couch with a good conscience and that’s really hard for me. In order for me to be calm and patient I use my inner dialogue and relaxation exercises where I am located.

I also have 3 words that have been very helpful for me at the hospital and here at home, it is my  my mantra words that is calm, relaxed and strong! I say them many times during the day and it’s really make me relax, along with using the relaxation exercises(breathing exercises).

But what’s most important now is that I take good time and do not hurry to anything. For my goal this time is to recover, no matter how long it will take💪🏼

“Yes I can”

Have a great Sunday everyone!

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s