I did it!

Nå er det endelig gjort and i did it. Jeg er så utrolig glad for at det er over, for denne gangen gruet jeg med veldig. Men nå er jeg klar for å bli frisk og komme meg på bena uten smerter. «Yes i can»

Now it’s finally done and i did it. I’m so excited that it’s over, for this time I was very nervous. But now I’m ready to get well and get up on my legs without pain. «Yes i can»

Legen var veldig fornøyd med operasjonen og han fant en god del skader bak kneskålen. Her var brusken helt ødelagt, så nå har han slipt og satt på en plastprotese bak selve kneskålen. Han har også flyttet litt på kneskålen så den skulle få den beste plasseringen i forhold til selve protesen. Så da ble den festet i lårbenet. Jeg fikk også en ny plastplate som var festet i protesen, den var for liten og gjorde at protesen ble løs. Nå er den stabil og nå SKAL DET BLI SÅ BRA💪🏼

The doctor was very pleased with the operation and he found a lot of damage behind the knee bowl. Here the cartilage was completely broken, so now he has slipped and put on a plastic prosthesis behind the knee bowl. He has also moved a little bit on the knee bowl so that it would get the best position relative to the prosthesis itself. Then it was attached to the thighbone. I also got a new plastic plate that was attached to the prosthesis, it was too small and made the prosthesis loose. Now it’s stable and now it’s gonna be good💪🏼

Her er fra oppvåkningen.Utsikten fra rommet.Sliten, men fornøyd.Endelig oppe og kan ha på mine regne klærSånn går no dagan#fighter

I går var jeg i god form fra jeg våknet så det var en helt fantastisk følelse. Jeg har alltid vært så dårlig etter operasjonene, men denne gangen var jeg så bestemt på at jeg ikke skulle ha noen medikamenter med morfin, da  går det dårlig. Så denne gangen var en helt ny opplevelse og fantastisk. Er snart oppe å løper rundt he he he he.

Yesterday I was in a good shape from waking up so it was an amazing feeling. I have always been so sick after surgery, but this time I was so determined that I would not have any medication with morphine, then it will be bad. So this time was a brand new experience and it was amazing. So soon I’m up running around he he he he.

Nå kommer fysio’n snart og da blir det litt trening og opp å gå💪🏼

Now the physio is coming soon so I’m gonna do a little bit of exercise and go for a walk💪🏼

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s