Dagen før dagen….

I dag har dagen gått til å vente, og vente litt mer. Men når man har med verdens beste kjæreste så går alt veldig bra. Han er jo min klippe som støtter meg og stiller alltid opp 100%. Så vi har kost oss, hvis man kan gjøre det på et sykehus he he he. Men dagen har i hvertfall gått fort og jeg begynner å bli klar nå, selvom jeg har vært mer nervøs denne gangen enn vanlig. Så jeg har jobbet mer med meg selv, og jobbet med mental trening og det er spennende. Jeg bruker mye indre dialog, der jeg sier til meg selv, «det går bra» «jeg er sterk» «dette fikser jeg» Så dette skal hjelpe meg med å komme igjennom operasjonen og opptreningsperioden bedre og jeg blir mentalt sterkere og bedre forbredt. 

#LUCK genseren min er på og jeg er mega klar for i morgen. Bring it on💪🏼👊🏼Dette er en genser jeg selv har designet og som betyr mye for meg. For nå snur det og jeg har bare lykke fremfor meg!Alt er klart for kveldsstell og operasjonen i morgen. Da skal jeg gå meg en siste tur i gangen før det er leggetid, så hører dere i fra meg igjen i slutten av uken. Ha en strålende uke folkens!

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s