Det nærmer seg…..

God søndag til dere alle.

For en utrolig deilig dag og for et vær. Når solen skinner og temperaturen er som den er i dag, er bare høsten fantastisk.

What an incredibly delicious day and weather. When the sun is shining and the temperature is as today,  autumn is amazing.

Jeg er så heldig som har lysløypen rett utenfor døren, så jeg bruker den så mye jeg kan. Så i dag måtte jeg ut en siste gang i dette fanatiske være og puste inn den friske luften. For nå nærmer det seg operasjon og da blir jeg liggende i lang tid. Jeg er KLAR for morgendagen, men herregud som jeg gruer meg. Kjenner nervøsitet, men jeg bare vet at denne gangen er den siste og jeg blir bra. Så jeg får puste med magen og gjøre meg klar.

I’m ready for tomorrow, but oh my god. Feeling nervous, but I only know that this time is the last time and I’m getting well. So I´m breathing with my stomach and get ready.

I morgen er planen at jeg blir lagt inn på sykehuset også blir jeg operert på tirsdag. Så det er godt at min kjære skal være med meg og holde meg med selskap, eller så blir dagen veldig lang og nervepirrende. Jeg vil oppdatere dere i løpet av morgendagen om hva som skjer. Dere kan også følge meg på Instagram under navnet @baksidenavmedaljen

Tomorrow, the plan is that I will be admitted to the hospital and I will be operated on Tuesday. So it’s good that my man is coming with me and stay there, or else the day will be very long and nerve-racking. I will update you in the course of tomorrow about what’s going on. You can also follow me on Instagram under the name                     @ baksidenavmedaljen.

Ha en fortsatt fin søndag☀️

Hanne

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s