Hva jeg brenner for…..

God torsdag alle sammen. Så utrolig deilig at solen skinner og jeg er klar for denne dagen.

I går var jeg så heldig å få dele mitt budskap rundt skadeforebyggende trening og litt mental trening med en gjeng 11 åringer i Lørenskoghåndballklubb. Det er viktig å begynne med denne treningen i tidlig alder og snakke med de og lytte til hva de tenker og mener og få de til å forstå viktigheten rundt disse temaene. Jo tidligere de lærer dette jo bedre vil de få det som idrettsutøvere.Begynner man med skadeforebyggendetrening og får en god rutine på dette på hver trening, kan det redusere skadene 50%. Hvem vil ikke det? Og til alle trenere, dette er noe dere alle har tid til å gjennomføre hverdag på trening. Dere kan enkelt legge dette inn i oppvarmingen. Jeg kommer gjerne til deres lag/klubb å snakker om viktigheten rundt dette. Ta gjerne kontakt med meg på hannehalen22@gmail.comDen gjengen jeg hadde i går var bare fantastiske. De lyttet og gjorde den beste jobben. Vet at de vil tenke knær over tær, og ja jeg har muskler. Jeg var så glad når jeg gikk derfra og hadde en god følelse på at jeg hadde levert fra meg et viktig budskap. Tusen takk til Lørenskogjentene 06💪🏼👊🏼
Nå vet jeg at det jeg skal jobbe med når jeg blir frisk er viktig. Jeg brenner virkelig for dette tema skadeforebyggendetrening og gleder meg til å komme i gang💪🏼💪🏼
Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s