Et kapittel er over…..

God søndag alle sammen.

Denne uken har vært super fin og  samtidig veldig rar. Jeg har vært på en minitur med min kjære med danskebåten til København. Jeg fikk plutselig for meg at jeg måtte komme meg litt bort, fordi om 1 uke blir det operasjon og jeg blir sengeliggende noen dager/uker. Så da ble det kjærstetur til Køben. Elsker den byen, så fin og så utrolig bra shopping hi hi hi.Danskebåten er faktisk ganske koselig. Vi hadde et stort og fint rom med tilgang til en Lounge, og vi spiste god mat med godt drikke. Var en super reise for å komme seg bort noen få dager.

Det som har vært rart er at nå har jeg solgt meg ut av mitt gamle boligstyling firma. Det har vært en lang og tøff reise, men nå er det kapittelet over. Veldig glad for at det er ferdig og at jeg kan komme meg videre i livet med det jeg brenner for. Det har ikke vært en morsom prosess, det har kostet både det ene og det andre. Men nå er det gjort og den døren er lukket. 

Nå ser jeg fremover i livet med ny operasjon, denne gangen blir kneet BRA. Og jeg skal bli MENTAL TRENER etter jul, så jeg ser lyst på fremtiden.

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s