Vi mister enormt mange talenter til skader!

I boken «Talentes indre kamp» tar Anja opp mange viktige temaer som skader(der har jeg fortalt min historie og hva jeg synes må gjøres), prestasjonsangst og press fra foreldre. Denne boken passer for barn og unge, men også trenere og ikke minst foreldere.

In the book «Talent’s inner struggle» Anja takes up many important themes such as injuries (I have told my story and what I think must be done), performance anxiety and pressure from parents. This book is suitable for children and young people, but also coaches and not least parents.I mitt kapittel vil dere lese om hva som er viktig for meg og hva jeg vil formidle ut til dere der ute. Jeg er veldig stolt for at Anja ville ha med meg i boken!

In my chapter you will read about what is important to me and what I want to convey to you out there. I’m very proud that Anja wanted me in her book!

Hør hva Anja har og si om den delen i boken:

Listen what Anja has and say about that part of the book:

Mette Bugge har vært i Larvik å intervjuet Anja ang boken. Les hele intervjuet her:

https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Tidligere-landslagsspiller–Vi-mister-enormt-mange-talenter-til-skader_-prestasjonsangst-og-press-fra-foreldre-242562b.html

Denne boken må dere virkelig få med dere og den er så viktig, med viktige budskap!

You really need to read this book, it´s so important, with important messages!

Ha en fin tirsdag:-)

Have a nice tuesday:-)

Hanne

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: