Helt uten baller

I går var jeg i Larvik på foredraget til mine gode venninner Gro og Anja «Helt uten baller»Det var fantastisk å høre på de to. Så flinke og inspirerende. De tar opp mange viktige temaer, og spesielt var det et tema som rørte meg og det var «ALLE PASSER INN.» Uansett hvem og hva så passer ALLE inn! Dette er så utrolig viktig i den verden vi lever i. At vi viser de rundt oss masse kjærlighet, viser respekt, forståelse og akseptere at vi er forskjellige. Tenk hvor kjedelig det ville vært hvis alle var like.Så ta vare på og se alle rundt deg og vis respekt, alle passer inn💕

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s