Hva skal man si…..

God fredag alle sammen

Jeg er litt i tåka etter timen på Lovisenberg sykehus i går. Hva skal jeg si, det blir ny operasjon og det allerede 9 oktober, blæ. Jeg skal få protese bak kneskålen og en ny plastbit som skal gjøre protesen mere stabil, for den er litt ustabil nå. Dette er den siste utveien, så nå skal det bare bli bra.

Men helt ærlig synes jeg det er mega kjipt, og noe som absolutt ikke passer inn i mine planer, men smertene passer jo heller ikke, så da har jeg ikke noe annet valg. Jeg synes virkelig det har vært nok drit nå og dette er tøft mentalt og fysisk.

I’m in my little bobble after my appointment in Lovisenberg Hospital yesterday. What should I say, it will be a new operation and it’s already October 9th. I will have a prosthesis behind the kneecap and a new plastic piece that will make the prosthesis more stable, because it is a bit unstable now. This is the last thing they can do, so now it just have to be good.

But to be honest, I think it’s very hard and it certainly does not fit into my plans, but the pain does not fit either, so I have no choice. I really think it’s been enough now and this is tough mentally and physically.

img_2018-1 Men da er det jo bra jeg studere mental trening og får prøvd det ut igjen på meg selv. Jeg gir ikke opp, for den som bygger opp en sterk og god holdning, vet hvordan man håndterer motgang💪🏼👊🏼Pluss at jeg har verdens beste støtte i min samboer og familie❤️

Nå får jeg konsentrere meg om studiene og bygge meg enda sterkere før operasjonen.

img_2017 But then it´s  good that i´m studying mental training and trying it out again on myself. I am not giving up, because the one who builds a strong and good attitude knows how to handle adversity. Plus I have the world’s best support in my man and family ❤ Now I concentrate on the studies and build me even stronger before surgery.

Håper dere alle får en fantastisk helg og kos dere masse!

Hope you all have a wonderful weekend and enjoy yourself!

Hanne

2 kommentarer

  1. Håper å se deg onsdag, Hanne. Vil gi deg en klem og kanskje få deg til å le litt. Ikke så mye vits i å si så mye om kneet. Det er bare du som vet hvordan det oppleves. Skal ikke prøve å late som vi skjønner.. Tenker på deg. Håper det blir en operasjon som flytter ting i positiv retning.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s