Da er jeg i gang!

God morgen alle sammen!

På torsdag var det første dag på sertifiseringskurset i RAW Mental Trening. Og det var bare helt rått. Jeg har virkelig funnet noe nytt som jeg brenner for. Merker jeg blir så engasjert, og at jeg har utrolig mye erfaring på kroppen som jeg ikke har tenkt over. Nå får jeg fylt på med teoridelen og satt det sammen med alt jeg har erfart på kroppen. Genialt!

On Thursday,  was my first day on the certification course in RAW Mental Training. And it was just totally raw. I’ve really found something new that I’m burning for. I feel so excited, and I have a lot of experience on my body I didn’t thought about. Now can I fill up with the theory part and put it together with everything I’ve experienced on my body. Genius!

Nå går tiden til å lese og være student. Det må jeg si er veldig rart, men gøy he he he. Trodde aldri jeg skulle begynne på noe nytt og få en ny karriere i en alder av 38.

Now it’s time to read and be a student. I must say that is very weird, but fun he he he. Never thought I’d start something new and get a new career at the age of 38.

Det har vært noen utrolige tøffe valg og måneder for å finne ut av mitt liv, siden jeg ikke kunne jobbe som boligstylist og interiørdesigner mer pga min helsesituasjon. Jeg er født til å se muligheter og ikke begrensninger. Og jeg har jo spilt håndball halve livet og følte at nå var tiden inne for å komme tilbake til idretten. Jeg kan selvfølgelig ikke spille mer, men nå er målet mitt til å hjelpe andre. 💪🏼👊🏼

It has been some incredible tough choices and months to figure out of my life, since I could not work as a stylist and interior designer anymore because of my health situation. I am born to see opportunities and not limitations. And I have played handball half of my life, and I felt now was the time to come back to the sport. Of course, I can not play anymore, but now my goal is to help others.

Gleder meg som en liten unge til å begynne å jobbe med dere der ute, som vil ha min hjelp etter hvert.

I am looking forward to work with all of you out there, who will have my help eventually.

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s