You will never see me quit!

Hei hei

Håper dere alle har hatt en bra helg, det har jeg. Jeg har sett på min niese spille Hummel Cup, og min nevø som jeg er gudmor til har konfirmert seg. Så jeg har virkelig fått en stor dose med familie kos:-)Jeg vil bare oppdatere dere litt på hvordan det går her. I de siste månedene har kneet bare blitt verre og verre, og jeg vet ikke hvorfor. Det går gradvis nedover og smertene blir verre, forstår ingenting av dette kneet. Jeg har vært mye sliten og får ikke gjort så mye, men jeg gjør så godt jeg kan og prøver å holde hodet over vann. Jeg jobber mentalt hver dag og finner frem de positive tingene i hverdagen og det spennende som er i vente. Nå er det bare 1 uke til jeg starter opp på mental trener kurset og det skal bli så gøy. Er virkelig klar for dette, og jeg vet dere der ute vil få nytte av min hjelp etterhvert:-)

Den 14 september skal min kirurg og en annen kirurg se på kneet mitt igjen og vi skal sammen finne ut hva som må gjøres. Kan nok være det blir en ny operasjon, noe som ikke passer inn i mine planer. Men hvis kneet ikke kan bli verre av det, så er jo ikke det noe å diskutere. Bedre å operere en gang til og bli frisk, eller hva?Dette var en liten oppsummering på hva som skjer fremover. Jeg vil også være mer aktiv her når ting begynner å skje:-)

Ønsker dere alle en fin dag!

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s