Nye veier

Hei alle sammen

Nå er det lenge siden dere har hørt fra meg, beklager det veldig. Jeg har hatt noen private utfordringer som jeg ikke var helt forbredt på.

Først måtte jeg slutte med min store lidenskap håndballen før tiden, pga av knærne, og nå må jeg også gi slipp på min andre drøm, interiør/boligstyling pga at resultatet av proteseoperasjonen ikke ble som forventet.

Jeg er medeier i et boligstyling firma og jeg skal bli kjøpt ut, og prosessen har vært lenger og tøffere enn jeg trodde. Men man lærer av sine feil, takk og lov, «det du ikke dør av, gjør deg sterkere» og jeg er en født #fighter. Men nå er jeg tilbake fra ferie og jeg har ladet opp mine batterier og klar for store nye eventyr.

Jeg vil gjerne dele med dere at jeg skal starte med noe helt helt nytt. Noe jeg aldri har gjort før, og det er spennende, gøy og samtidig litt skummelt. Men jeg vet med min erfaring og alt jeg har vært igjennom som toppidrettsutøver halve livet og alle mine skader, så vet jeg at dette er riktig og noe som jeg vet jeg får til og vil jobbe med fremover. Jeg har nemlig bestemt meg for å bli MENTAL TRENER.  Jeg skal ta kurset hos Raw Trening v/Cecilie Ystenes en av Norges beste mental trenere. Det skal bli så utrolig spennende utfordring og deilig med noe helt nytt. Jeg håper jeg får jobbe med mange unge og etablerte utøvere etterhvert, som skal tilbake etter skade eller  de som vil ha hjelp med å få ut det lille ekstra, og de håper jeg vil ha min hjelp. Dette blir en så viktig reise for meg, og det vil glede meg å kunne hjelpe andre og få det beste ut av deres potensiale.Jeg vil skrive mye mer om dette etterhvert, når jeg har kommet i gang med mitt studentliv.

Hanne

IN ENGLISH:

Hi people.

Now it’s been a long time since you’ve heard from me, sorry for that. I have had some private challenges that I was not completely prepared of.

I’m a co-owner of a residential styling company and I am about to be bought out, the process has been longer and tougher than I thought. But you learn from your mistakes thank goodness, «what doesn’t kill you makes you stronger» and I’m a born #fighter. But now I’m back from vacation and I’ve recharged my batteries ready for great new adventures.

I would like to share with you that I will start with something completely new. Something I’ve never done before and it’s exciting, fun and at the same time a little scary. But I know with my experience and everything I’ve been through as a top athlete and all my injuries, this is right and something I know I can do and will work with in the future. I have decided to become a MENTAL COACH. I will take the course at Raw Training v / Cecilie Ystenes, one of Norway’s best mental coaches. It will be such an amazingly exciting challenge and fun with something new. I hope I will work with many young talented people and eventually establish athletes who wants to come back after injury, or those who want help finding that little extra edge. This will be such an important journey for me and I will be happy to help others and make the most of their potential.

I will write much more about this afterwards, when I have started my new student life.

Hanne

 

 

 

 

14 kommentarer

  1. Du er flink Hanne! Til tross for motgang og nedturer står du på og ser nye muligheter. Imponerende! Jeg er sikker på at du har mye å bidra med som mental trener, lykke til! 😊

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s