Talentets indre kamp

Til høsten blir det en spennende tid, men først skal jeg nyte sommeren. Noe av det som skjer, er at en helt fantastisk bok kommer ut. Anja Hammerseng-Edin har skrevet boken «Talentets indre kamp.» Dette er en bok om mental trening for unge utøvere. Hva er de viktigste faktorene for å bli riktig god? Og hvordan kan vi utvikle mental styrke hos utøverne, slik at de makter å fortsette når det blir vanskelig? Denne boken hjelper engasjerte foreldre, trenere og støtteapparat til å støtte unge utøvere best mulig.

This fall there will be an exciting time, but first I’ll enjoy the summer. Part of what happens is an absolutely amazing book comes out. Anja Hammerseng-Edin has written the book «Talent inner struggle.» This is a book about mental training for young athletes. What are the key factors to be very good? And how can we develop mental strength of the athletes, so they manage to continue when it gets tough? This book helps involved parents, coaches and support staff to support young athletes the best way.

Talentets-Indre-Kamp

Det er bare en liten del om hva boken handler om. Den er virkelig lærerik og med mange gode historier. Jeg er en av de som får dele sin historie, her forteller jeg hva jeg har gått igjennom for å nå mine mål og hva det har kostet. Dette er virkelig en stor ære og noe jeg er stolt av, at jeg får dele min historie i boken til Anja. Så tusen takk Anja for at jeg fikk lov:-)

Thats only a small part of what the book is about. It is really instructive and with many good stories. I am one of those who get to share their story, here I share what I have gone through to reach my goals and what it has cost. This is truly a great honor and something I’m proud of, that I get to share my story in Anja´s book. So thank you Anja that I was allowed 🙂

Jeg vet at dere unge utøvere, foreldre, trenere og støtteapparat vil like denne boken og vil lære mye av det som står der. Det er mange viktige budskap som jeg håper dere vil ta med dere videre som utøver, forelder, trener og støtteapparat. Dette er virkelig en bok dere ikke må gå glipp av:-)

I know you young athletes, parents, coaches and support staff will like this book and want to learn a lot from what it says there. There are many important messages that I hope you will take with you as athlete, parent, coach and support staff. This is really a book you can´t miss 🙂

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s