Ikke normalt

Håper mange av dere er godt i gang med ferien og koser dere med fint vær. Vi har sen ferie i år, men blir noen små turer her og der før vi skal oppsøke virkelig varme på Kreta i august. Kan si jeg gleder meg ganske så mye til det:-)

I helgen var vi en liten tur i Sverige i 60 årslag. Det var hyggelig og gøy. Men lite gøy dagen der på, når du har en kropp som en 90 åring som ikke tåler noe som helst. Jeg er jo veldig glad i å danse og jeg danset «litt» på lørdag og det her er resultatet:Dagen etterSånn ser det ut i dag.

Det er jo ikke normalt! Dette er mitt nye kne som liksom skal tåle litt, men nei da. Så nå er jeg sofasittende og kan ikke gå. Kjenner jeg blir en smule kvalm og frustrert at jeg ikke kan gjøre noe som helst før det slår negativt tilbake. Jeg blir utrolig lei meg over slike dager og det tar på mentalt. Men men, jeg får jobbe på videre og være sterk!

Ha en fin sommerdag folken:-)

Hanne

2 kommentarer

  1. Hei Hanne. Følger deg på insta og lurer på om du ville droppet knebytte om du hadde visst d du vet nå? Er selv 45, to ødelagte og opererte knær pga håndballskader, dog ikke på samme nivå som deg😊 venter nå på en vurdering av knebytte, pga mange års smerter og store endringer (slitasje). Har ikke gått skikkelig siden en vridning i april, og som aktiv mosjonist (begynte å sykle for 10 år siden) blir en jo gal av å ikke fungere normalt en gang…. kjenner til flere (eldre enn meg) som er svært fornøyde med sine proteser…. og er fast bestemt på at jeg vil dette NÅ! Alle sier jeg er for ung, men d må da være bedre å ha livskvalitet IMENS jeg lever…? Hvem vet hva som skjer imorgen? …men så leser jeg din historie, og skjønner at du har en lang vei å gå… og jeg blir jo litt betenkt, samtidig som jeg vet at hver operasjon er avhengig av den kroppen som opereres i…. takker for noen tanker?

    Lykke til videre med opptrening! #densomgirsegerendritt 😉

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s