Sesongen er i gang

Da har endelig varmen kommet og sesongen for bading er i gang. Denne tiden vi er i nå er den beste for kropp og sjel. Jeg bare elsker den og jeg bare elsker sol og varme. Det er så godt for kroppen min, den blir liksom litt mykere, ikke så stiv som den er på høsten og vinteren, og alt blir så enklere på ett vis. Synes dere det også?

Så nå har jeg innviet badesesongen i mutter og fatter sitt lille jacuzzi, mitt lille spaanlegg, love it! Her blir det nå bading eller sitting hver morgen fremover, for å myke opp kroppen, og her jobber jeg også mentalt. Det er så deilig når boblene stopper og det blir stille, da hører jeg på fuglende og lar tanker fly av gårde. Pust inn pust ut!

DEILIG:-)DSC02816DSC02817DSC02820DSC02825DSC02828Virkelig godt for kroppen:-)

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s