Det skal visst ikke gå min vei….

Da har jeg vært hos legen min på Lovisenberg sykehus. Jeg hadde fått en ny time hos han siden kneet fortsatt er vondt, og det har gått over 1 år.Han sjekket kneet mitt grundig, og tror først at bakre korsbånd hadde røket. Det er fordi at kneet er litt ustabilt og har en klikk lyd. Men han konkluderer til slutt med at det var det ikke, men at det kunne være at det var en plastbit som kunne være løs. Det er visst en liten plastdel bak i protesen. Vi snakker mye frem og tilbake, og vi finner ut at vi først skal sjekke om det er en evt infeksjon i kneet. Så jeg skal tilbake på torsdag, da skal jeg ta blodprøver og ta ut veske fra kneet og sende inn prøver av det. Etter at vi har gjort det skal vi legge en ny plan. Det verste som kan skje er at jeg må operere på nytt og sette inn protese i kneskålen. Det er der den verste smerten er, men jeg får tenke positivt og håpe på det beste. Men jeg merker at det begynner å tære på, å få slag i trynet gang på gang det gjør vondt. Jeg jobber hardt med meg selv mentalt og jobber hardt med tålmodigheten, men luften begynner sakte men sikkert å sive ut. Det er vondt 24/7, det sliter på meg psykisk og det går utover mitt liv, det var ikke sånn jeg skulle ha det. Men jeg lever jo etter «DEN SOM GIR SEG ER EN DRITT» så jeg fighter videre og jeg VET AT JEG SKAL BLI BRA! Nå krysser jeg fingrene for at jeg snart ser lyset i tunnelen.

Hanne

5 kommentarer

  1. Vanskelig å finne noen ord som er passende, Hanne. Er umulig å sette seg helt inni i hvordan dette er for deg. Har lyst til å gjøre en positiv forskjell for deg. Være en venn som fyller på med energi. Jeg skal inn til storbyen på et spennende møte i morgen. Gi lyd hvis du vil ta en kaffe i sentrum☀️. Ellers tar du bare turen på fredag som vi snakket litt om.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s