Alltid tid til forebyggendetrening

I påsken var jeg på hytta med mamma, pappa og min niese Sara. Som dere kanskje vet, spiller min niese håndball. Hun er 11 år og for meg det er veldig viktig at hun trener forebyggende. Vi vet at hvis man trener forbyggende reduserer det sjangsene for skader, og det er viktig for meg å hjelpe min niese med disse øvelsene når vi er sammen og på tur. Det som er så bra er at man kan gjøre disse øvelsene hvor enn du er. Så Sara og jeg valgte å gjøre de nede ved vanne på en brygge. Vi ville ha vakre omgivelser rundt oss og puste inn frisk luft. Rene luksusen faktisk, ikke akkurat hverdagskost.DSC02474DSC02475DSC02477DSC02480DSC02482DSC02483DSC02484DSC02493DSC02548Det er så utrolig gøy å trene med Sara jenta, hun er veldig ivrig og vil gjøre alt riktig selvom noen øvelser er litt vanskelige når det kommer til balansen. Men det er det som styrker knærne også, at man er i ubalanse, men klarer å rette seg opp og får KNÆR OVER TÆR, det er tommelfingerregel nr 1, vi vil ikke ha KISSING KNEES. Men stakkars lille jenta, innimellom blir hun gal av alt maset til tanta si he he he. Husk ditt og husk datt, ja ja, bedre å si det en gang for mye enn en gang for lite, hi hi hi. Blir bare litt ivrig, og vil ikke  at hun skal ende opp som meg, så da blir det bare «litt» masing.

Tusen takk Sara, for at du holder ut med maset mitt og at du er så utrolig flink. Jeg er så utrolig stolt av deg ❤

Husk at dere kan gjøre øvelser hvor enn dere er, det er alltid tid til forebyggendetrening og det er ikke mange minuttene som skal til. De kan gjøres overalt og de kan også gjøres alene. Dere finner mange øvelser på http://www.skadefri.no og appen Skadefri.

Ta tak over deres egen fremtid og kom i gang!

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s