Håndballgalla

Hvert år holder Lørenskog HK håndballgalla for hele klubben. Det var i denne klubben jeg startet min håndballkarriere, så denne eventen har jeg også vært med på mange ganger. De siste årene har jeg vært med å sett på min niese, det er så utrolig gøy å se utviklingen av de jentene. Dette er en begivenhet for hele familien, der de får vite hva som har skjedd i sesongen som har gått for alle lag, det blir delt ut årsvimpler, de spiller underholdningskamper mot hverandere, har lodd salg, kårer årets lag i klubben og bare koser seg. Dette har de hatt så lenge jeg kan huske. Jeg synes dette er en viktig ting å gjøre i en klubb og skape gode verdier, der hele klubben samles og har det gøy. Jeg husker at jeg syntes dette var veldig stas, og man får et bedre samhold. Dette er virkelig noe som kan anbefales å gjøre i alle klubber.

DSC02708Innmarsj og presentasjon av alle lag.DSC02702DSC02703DSC02705Min niese Sara står først til høyre med blå morgenkåpe. De hadde tema «pysj»DSC02706Laget til min niese Lørenskog 05 har ansvaret for oppvarmingen, lek og dans.DSC02714DSC02715Fulle tribunerDSC02730Jenter 05 spilte i pysj og med vanter, veldig gøy.DSC02738DSC02741DSC02742Gleder meg til å følge disse jentene videre og se deres utvikling:-)

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s