Spennende ting på gang

Da har det jaggu blitt torsdag allerede. Denne uken har vært veldig rar og mye smerter. Men nok om det folkens, jeg er på saken og kroppen den SKAL BARE BLI BRA!!!

Det jeg vil fortelle dere er at, jeg er jo veldig veldig interessert i hvordan håndball og fotballklubber jobber med forebyggende trening. Gjør dere klubber en god nok jobb? Og der er jo svaret NEI. Her har dere så sykt mye å gå på. Hva gjør din trener for å forebygge kneskader på trening? Her vil jeg at dere skriver til meg, hva gjør dere på trening som skal forebygge skader? Send svar på Mail til meg hannehalen22@gmail.com

Her har vi en stoooor jobb foran oss, alle sammen. Vet dere at hvis dere gjør skadeforebyggende øvelser under oppvarmingen, kan det redusere skader på opptil 50%. Det er ganske heftige tall og dette er beviste tall. Så her må dere ta tak alle sammen. DETTE MÅ BLI EN RUTINE PÅ DITT LAG!

I dag har jeg vært på Norges Idrettshøyskole og hatt et møte med Grethe Myklebust. Hun har drevet med forskning på korsbåndskader i mange år. Så utrolig bra dame og vanvittig dyktig. Hun viste meg mange interessante tall rundt korsbåndskader i håndballen. Det var så spennende og inspirerende å høre på hva hun sa og viste, at nå vet jeg at dette skal jeg ta tak i. Kan ikke si for mye hva vi snakket om, men hvis det blir aktuelt, vil jeg reise rundt til klubber å snakke med trenere og spillere. Sånn at dere forstår hvor viktig denne jobbe med forebyggende trening er. Vi må ta tak og jeg vil ikke at andre skal ende opp som meg. Så jeg har noen spennende ting på gang og håper jeg klarer å gjennomføre dette. Det vil ta tid, men jeg håper jeg får det til:-) 

Husk og skriv til meg folkens, jeg vil så gjerne høre fra dere. Og jeg er så spent på om dere trener nok forebyggende.

Gleder meg til å høre fra dere:-)

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s