Kontrolltime

I dag har jeg brukt litt tid på Lovisenberg sykehus. Jeg har vært på kontrolltime hos fysioterapeuten jeg har der og tatt blodprøver. Han sendte meg til å ta prøver for å se om jeg har fått en infeksjon i kneet, siden det hovner så mye opp, det er varmt og store smerter. Jeg bare håper at de finner ut av det, sånn at jeg får et normalt liv, trene igjen og blir smertefri. Det var jo derfor jeg gjorde det!!! I morgen får jeg svarene så da skriver jeg mer om hva som skjer. Nå er jeg bare forbanna på denne kroppen og lei meg😡😢

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s