Road trip

I går dro jeg på road trip ned til Larvik sammen med Ragnhild min gode venninne og gamle lagvenninne i Ikast.Vi dro for å få med oss en av de siste kampene til Gro og Anja Hammerseng-Edin. Hyggelig og kunne støtte de en siste gang før de legger opp.​​​ Det var så gøy å være på kamp igjen, men jeg har jo ikke hjerte til å sitte på tribunen he he he. Tusen takk jenter for en fantastisk dag i går, love you:-)

​​

​​Nå gleder jeg meg til mere tid med disse vakre menneskene:-)

Men en ting må Larvik jobbe med når en handikapet med stålkne kommer, og det er plassene. Jeg fikk jo nesten ikke plass he he he.

Ha en fin kveld alle sammen:-)

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s