Godt for sjelen

For meg er det å komme ut i skog og mark terapi. De dagene det er sol og du merker at det går mot varmere og lysere tider, er magisk i skogen. Det er så deilig å kunne kjenne på stillheten, lukten, lyder og bare nyte. Så fremover nå blir det flere turer på meg.

Jeg klarer å gå 15-20 min, men kneet hovner fortsatt opp. Så jeg skal prøve det en liten stund fremover og se om det gir seg. Det er jo ikke akkurat sånn at kneet kan bli verre, er jo ikke noe mer å skifte ut der he he he. Det er heller smertene og hevelsen jeg må kjempe mot!

Ha en solfylt søndag☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s