Vent til mandag…..

Det er endelig lørdag og sol:-) 

I dag blir det å nyte dagen sammen med min kjære som jeg ikke har sett neste hele uken. Også skal jeg faktisk trene, dere hørte rett he he he. Jeg skal gå en liten tur i skogen og gjøre mine øvelser som jeg har med strikk, men jeg skal gjøre de uten. Når jeg gjør de med strikk, hovner kneet mitt opp som en ballong. Så da må jeg prøve meg litt ut på andre ting. Det MÅ jo bare bli bedre snart!

På mandag legger jeg ut et lite intervju jeg gjorde for ca 1 år siden. Her forteller jeg litt rundt mitt skademareritt som håndballspiller.

På mandag legger jeg ut et lite intervju jeg gjorde for ca 1 år siden. Her forteller jeg litt rundt mitt skademareritt som håndballspiller.

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s