Har fortsatt trua!

img_8283

Vi er godt inn i 2017, og mitt mål nr 1 for året er at jeg skal klare å sykle igjen. Tenk at jeg har det som mål, jeg som syntes det var sååå kjedelig å sykle. Men nå gleder jeg meg bare og det skal bli så godt å få smaken på mestringsfølelsen igjen.

På videoen er jeg 14 dager etter at jeg fikk kneprotesen, den følelsen jeg hadde der, var fantastisk. Og den skal jeg ha tilbake:-)

Enn så lenge er jeg langt unna målet, men når man har trua og har den rette innstillingen, skal man aldri gi opp! Det er så viktig å være tålmodig (noe jeg fortsatt jobber mest og hardt med) og ta små skritt av gangen. Tenker man gode positive tanker, er det mye lettere og nå sine mål enn hvis man er negativ og sier at man ikke klarer det. Selvfølgelig er det de dagene alt bare er dritt, men da er det ekstra viktig å gjøre de tingene du vet du klarer og mesterer. Ikke start med noen nye øvelser eller gjør ting som ikke er positive! Det høres så lett ut, men man må virkelig jobbe hardt med seg selv og ha trua!!!

Jeg vet dere alle klarer det, stå på:-)

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s