«Det er i motbakke det går oppover»

Det er søndag og solen skinner i Oslo i dag, det er så utrolig deilig det. Så nå er sesongen inne for gode turer i skog og mark, i hvertfall korte lufteturer enn så lenge. Men det er bedre enn ingen tur, og det jobber jeg med om dagen. Jeg skal ta små skritt av gangen og ikke stresse meg selv og tenke at jeg skal klare alt mulig, for det klarer jeg ikke. Så nå, for ente gang, må jeg si til meg selv at det er sånn ståa er og jeg må akseptere det.

I dag har jeg vært ute å gått meg en liten tur i skogen, luftet hodet og tankene.

DSC02370DSC02373DSC02390DSC02377DSC02378DSC02379

Nå er min plan å ta små skritt, gjøre øvelsene mine uten strikk og vekter, komme meg ut i skogen å gå små turer. Også får jeg se om kroppen svarer mer positivt enn den har gjort til nå.

Ha en fortsatt fin søndag alle sammen!

Hanne:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s