Morgenrutiner

For meg er en god start på dagen veldig viktig. Jeg har som regel veldig vondt i kroppen når jeg går ut av sengen, litt som en 90 åring som skal komme seg opp he he he. Derfor er det viktig med en veldig god start, ha mine rutiner og god tid. Derfor spiser alltid glutenfri og melkefri havregrøt med chiafrø, enten med bær eller eple. Og ved siden av drikker jeg sitron med kokosvann, dette er den optimale starten for meg og for kroppen:-)

DSC02319DSC02325DSC02326DSC02334

Det er også mange grunner for at sitronvann er godt for deg, så jeg har funnet frem til 20 grunner for man skal drikke sitronvann:

 1. Bedre fordøyelse
 2. Bli kvitt halsbrann
 3. Skill ut giftstoffer fra kroppen
 4. Bedre immunforsvar
 5. Antiseptisk
 6. Bra for skjellettet
 7. Bli kvitt slim i brystet
 8. Avslappende og smakfullt
 9. Masse kalium er godt for hodet
 10. Renere munn
 11. Lavere blodtrykk
 12. Renser huden
 13. Det indre teller også
 14. Gå ned i vekt
 15. Mirakelkur mot fyllesyke
 16. Ro ned en oppblåst mage
 17. Rehydrer kroppen
 18. Betennelsesdempende
 19. Reduserer risikoen for kreft
 20. Demper suget etter koffein

Det er bare å sette i gang å drikke sitronvann folkens:-) Jeg blander som dere ser på bildene ut sitronsaften med rent kokosvann, jeg kjøper en hel kokos så jeg ikke skal få noe tilsatt sukker. Rent og sundt for deg!

Prøv da vel og send meg gjerne en melding på hva dere synes om ren og sund start på dagen:-)

Ha en super fredag og god helg!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s