Morgenrutiner

For meg er en god start på dagen veldig viktig. Jeg har som regel veldig vondt i kroppen når jeg går ut av sengen, litt som en 90 åring som skal komme seg opp he he he. Derfor er det viktig med en veldig god start, ha mine rutiner og god tid. Derfor spiser alltid glutenfri og melkefri havregrøt med chiafrø, enten med bær eller eple. Og ved siden av drikker jeg sitron med kokosvann, dette er den optimale starten for meg og for kroppen:-)

DSC02319DSC02325DSC02326DSC02334

Det er også mange grunner for at sitronvann er godt for deg, så jeg har funnet frem til 20 grunner for man skal drikke sitronvann:

 1. Bedre fordøyelse
 2. Bli kvitt halsbrann
 3. Skill ut giftstoffer fra kroppen
 4. Bedre immunforsvar
 5. Antiseptisk
 6. Bra for skjellettet
 7. Bli kvitt slim i brystet
 8. Avslappende og smakfullt
 9. Masse kalium er godt for hodet
 10. Renere munn
 11. Lavere blodtrykk
 12. Renser huden
 13. Det indre teller også
 14. Gå ned i vekt
 15. Mirakelkur mot fyllesyke
 16. Ro ned en oppblåst mage
 17. Rehydrer kroppen
 18. Betennelsesdempende
 19. Reduserer risikoen for kreft
 20. Demper suget etter koffein

Det er bare å sette i gang å drikke sitronvann folkens:-) Jeg blander som dere ser på bildene ut sitronsaften med rent kokosvann, jeg kjøper en hel kokos så jeg ikke skal få noe tilsatt sukker. Rent og sundt for deg!

Prøv da vel og send meg gjerne en melding på hva dere synes om ren og sund start på dagen:-)

Ha en super fredag og god helg!

 

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: