1 av mine hovedmål for 2017

God morgen 🙂

Jeg har alltid likt å ha noen mål for hvert år som går. I fjor som ble ett veldig spesielt år, hadde jeg til slutt et mål der jeg skulle klare å være tålmodig, ikke stresse hodet mitt med å bli frisk helst dagen før og det å akseptere situasjonen jeg er i. Jeg klarte til slutt å komme i mål, men dette er noe jeg ikke bare kan slutte å jobbe med. Jeg må stadigvekk passe på og puste med magen, og si til meg selv «at det vil ta tid.» Jobbe på og den mentale delen er like viktig som den fysiske delen.

Men 1 av mine mål for 2017 er å komme meg opp på sykkelen igjen. Jeg har ikke fått syklet på 6 mnd, og det er kjipt. Så jeg har satt som mål å kunne sykle i løpet av 2017. Jeg har ikke satt noen spesiell måned ennå, siden jeg driver å finner ut av de rustne delene på denne kroppen. Men når jeg vet hva som er galt, blir det en skikkelig plan for ny opptrening💪🏼💪🏼Jeg er klar!

​​2 uker etter operasjonen var jeg på sykkelen. Det var ikke godt, men klarte det!Så bli og fornøyd, dette er fra juli og har ikke vært på sykkelen siden. 

Har dere noen mål for 2017? Del gjerne med meg.

Håper dere får en fin tirsdag alle sammen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s