2017 jeg er klar for deg!

Godt nytt år alle sammen 🙂

Håper dere koste dere masse i julen og at dere fikk slappet av å ladet batteriene,før 2017 tar dere med storm. Jeg er i hvertfall mega klar for ett nytt år og dette året har jeg på følelsen blir mitt år. 2017 skal virkelig ROCKE og jeg gleder meg til alt som skal skje. 2017 jeg er klar for deg og logoen er på plass!

Året har startet med noen turer til Lovisenberg Sykehus, kan snart få et eget rom he he he. Neida, jeg er veldig glad for at de tar vare på meg og virkelig vil hjelpe meg å finne ut hva som er feil med hofte og rygg. De gir seg ikke og det er jeg veldig veldig glad for, jeg er i trygge hender og det er ikke alle som får den servicen jeg får. Så denne uken har jeg tatt MR av ryggen og neste undersøkelse er MR av bekken, deretter røntgen av kne og time hos kirurgen som satte inn protesen. Denne timen er jeg spent på, for nå er det snart 1 år siden jeg fikk protesen og den er ikke som jeg vil at den skal være. Men det SKAL bli bra nå! Til slutt av Lovisenberg rushet skal en av mine andre leger ringe meg og snakke om MRbildene, så da får jeg bare vente på svar, jeg er veldig spent!

Jeg har også startet opp en lukket gruppe på Facebook, gå inn å meld dere på hvis dere vil møte og snakke med andre som har en alvorlig kneskade. Alltid godt å snakke med noen som har opplevd det samme som deg.

Ha en tipp topp helg, det skal jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s