Godt 2016 snart er over!

Da er 2016 snart over, og det er jeg veldig glad for faktisk. Jeg synes det har vært et krevende år med mye negative ting som har skjedd, så nå gleder jeg meg til å ta tak i blanke ark og at 2017 vil ROCKE min vei.

stock-vector-text-from-diamonds-eps-vector-385490110

Det å få nytt kne var ikke som jeg trodde, jeg synes det har vært en utrolig tøff reise etter operasjonen både mentalt og fysisk. Jeg gikk inn i dette og visste lite, men var sikker på at det ville gå veldig mye bedre enn det har gjort. Smertene er en ting, men man blir satt tilbake på mange ting, det er ikke alt man kan gjøre og rehabiliteringstiden er veldig mye lenger enn jeg tenkte. Det startet så bra, men så sa det plutselig stopp siden resten av kroppen ikke hang med. Jeg har som jeg har sagt før, mye smerter i hofta og ryggen og dette har også blitt verre etter at jeg fikk protesen. Hele denne kroppen er et mysterium og som jeg er lei av. Hadde jeg hatt mulighet til å bytte ut kroppen hadde jeg gjort det for lengst. Men nå staster jeg på nytt år og nye muligheter, dette året skal være mitt!!!

Under har jeg beskrevet 2016 med bilder

1 månede med protese  Trene på......Hjemkomsten!2d4ba-fullsizerender-5-kopi2b6Hvor er min hamstring?b74a8-img_3338img_4494img_4698img_4684img_6348img_7341img_7270unnamed-jpg4elem_851

img_7989

unnamedDSC01716

img_2784

Dette er utdrag fra hvordan 2016 har vært for meg, oppturene er min fantatsiske samboer som er verdens beste mann og den mest tålmodige jeg kjenner, og min fantastiske familie. Tusen hjertelig takk til dere, at dere har holdt ut med meg i denne perioden. De støtter meg og holder ut med meg, de er verdens beste, elsker dere ❤

Håper dere alle sammen vil få en fin nytt års feiring og at dere vil få et magisk nytt år. Jeg er klar for å ROCKE 2017 🙂

Tusen takk for at dere følger meg og vil lese min blogg, håper dere vil følge meg videre ut i det nye året!

 

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN ❤

Klem fra Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s