All bevegelse er god bevegelse…

Den siste måneden har jeg fått en bedre ro over meg selv. Jeg stresser ikke like mye over det at jeg ikke får trent eller vært mer i bevegelse. Det at jeg stresset gjorde alt mye verre, jeg har levd med dårlig samvittighet, over det at jeg ikke får trent meg opp igjen sånn som jeg vil. Men nå, den siste tiden har jeg bare måtte akseptere at kroppen ikke vil akkurat nå. Den har sagt i fra at noe ikke stemmer og da får jeg fikse det før jeg blir enda verre. Rart at hodet og jeg ikke har lært av feiliene før nå.

Så nå er jeg fornøyd med å gå til butikken, og orker jeg å gjøre mer enn bare å gå, gjør jeg det. Men jeg stresser ikke med noe, 2016 er året der jeg ikke har fått trent så mye, sånn er det, men da kan det jo bare bli bedre i 2017:-)

Dere alle må lytte til kroppen hvis den ikke vil samarbeide. Det er bedre å ta tak i problemet enn at du skal kjøre på og bli verre. Synes du det er vanskelig? Skriv gjerne til meg på mail hannehalen22@gmail.com

Jeg vil gjerne høre fra dere og om hva dere går igjennom, kanskje vi kan hjelpe hverandre 🙂 Husk at litt bevegelse er bedre enn ingen bevegelse!

Ha en fortsatt fin førjuls dag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s