Ta det positive ut fra det negative….

I det siste har det vært veldig tunge dager, med mye smerte. Jeg får ikke trent og hodet blir mentalt utslitt. Har problemer med hofta som gjør at det har begynt å gå utover nattesøvn og min hverdag. Føler at hverdag er en kamp og tenker når skal det gi seg? Har ikke jeg fått nok nå? Jeg er lite motivert til å gjøre ting og ikke noe energi.

Men min samvittighet til å bli sittende og min styrke har fått meg til å ta tak. Jeg vil veldig gjerne hjelpe andre før de havner I samme situasjon som meg. Jeg har noen planer på gang og jobber med noe som jeg håper jeg kan dele med dere i snar fremtid. Håper virkelig jeg får dette til!

Jeg har begynt litt smått med å holde foredrag om «Baksiden av medaljen» noe som hjelper meg veldig. Jeg synes det er godt å snakke om det selv og dele mine historier. Så på lørdag hadde jeg mitt andre foredrag, for en herlig gjeng med fysioterapeuter som var på kurs ved Fredrikstad Idrettsmedisin.

Men nå skal jeg gjøre noe positivt ut av det negative, det hjelper ingen å bli sittende uansett hvor vondt man har det. Ja, noen dager er vanskelige og da tar du de dagene, og slapper av og samler krefter. Men viktig at man ikke får dårlig samvittighet når man har dårlige dager, det hjelper ingen. Noe jeg sier til meg selv  og som hjelper.

 Jeg har også fått nytt motto, «det er godt dette skjer meg, for jeg er tøff nok til å takle det.»

Ha en fin dag videre alle sammen 🙂

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s