Sunne og gode peanøttmakroner med havre

I dag vil jeg dele med dere en deilig og god oppskrift på peanøttmakroner. Denne er så enkel å lage, og de er ferdig på 30 min. De kan også lages med sjokoladefyll, men da må de være litt større og flatere. Jeg ville ha noen enkle i dag, også blir det med sjokolade nærmere jul. De er sunne og uten sukker, gluten, melk og veldig gode nå i julekosen. Prøv da vel!!!!

80g glutenfri havregryn

50g sukrin gold

60g smør melkefri (kan bruke vanlig smør)

1 egg

1 ts bakepulver (gjerne fra helsekosten)

1 ss peanøttmel eller annet mel (valgfritt)

1 håndfull peanøtter (her kan du velge om du vil ha salte eller ikke salte)

Bland alt godt sammen i en bolle, og fordel deigen med en teskje på et brett. Vil du ha de større, bruk gjerne en spiseskje. Sett de mitt i ovnen på 200 grader i 8-10 min og vips så har du gode sunne peanøttmakroner til kveldskaffen, nam nam.

Håper dere vil prøve disse ut og god fornøyelse 🙂

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 år og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vært profesjonell håndballspiller halve livet. Jeg har spilt håndball i Bækkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og på landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller største opplevelser i livet har jeg fått gjennom håndballen. Mine beste venner og kjæresten har jeg fått takket være den. Og jeg savner adrenalinet på banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutøver har også kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gått konkurs. Splid mellom spillere har ødelagt lagmiljøet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklært idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knær og albue. Nå står jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker får jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen før og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten håndballen, prosessen før og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan håndballen alltid har vært og vil være en del av meg. Om hvor fett det er å stå på toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er når karrieren er over og nattesøvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knærne verker. Jeg har ofret mye for håndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nøye om og sluttet før det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles håndballen. Men det er også en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: