Fearless

I går var jeg å besøkte mine 2 gode venninner i Larvik. Det er 2 damer som jeg virkelig beundrer og som jeg er glad for å kalle mine venner. Gro og Anja Hammerseng Edin er noen damer med bein i nesa, stålkontroll på det de driver med og utrolig gode og varme. 

Tusen takk for at dere tok godt vare på meg i går og for de gode samtalene ❤

Er så deilig å være hos de, man har så mye å snakke om og det er godt å snakke med noen som forstår en, synd at det går så lang tid mellom hver gang og at de ikke bor i Oslo he he he.

Bildet hentet fra nettet, siden jeg var så dum å glemme og ta bilder, fy fy! Bare gull er godt nok for disse to 🙂

Jeg var med Anja å så på hennes nye mentale treningssenter, omg hvorfor var det ingen som drev med det når jeg spilte håndball? Det senteret kommer til å bli gull verdt for idrettsutøvere, jobbsøkere, bedrifter osv. Tenk deg å dra på et sted der du kan jobbe/trene i grupper eller alene og få den beste mentalehjelpen, elsker det senteret. Du virkelig rocker Anja, you go girl!!!


Gleder meg til å ta fatt på mine nye planer med «Baksiden av medaljen», Nova boligstyling (firma jeg er medeier i) skal få en skikkelig opptur og 2017 det skal være mitt år og der jeg rocker!:-)

Gleder meg!

Ha en fortsatt fin dag alle sammen 

1 kommentar

  1. Du rocker allerede Hanne 😊👍🏻😘 vil veldig gjerne bli med på besøk til Larvik en gang, fy søren det er lenge siden jeg har sett dere… fortsatt god adventstid og riktig god jul når den kommer ❤️ Klæm vigs

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s