Sunt og godt đŸ˜‹

Hei og god onsdag alle sammen:-)

I dag tenkte jeg Ă„ dele med dere en god og rĂžd juice. Den er enkel og lage med gode inngredienser.

Jeg brukte fÞlgende:

5 grĂžnne epler

5 appelsiner

3 sitroner

3 rĂždbetter

Den blir frisk og god, med smak av rÞdbet. Press alt i en juicepresse, du fÄr nesten 1 1/2 liter juice.Jeg har tenkt litt at jeg ogsÄ vil dele med dere noen gode oppskrifter fremover. Alt fra frokostgrÞter, middagstips, smoothie, til sunn og god snacks.

HÄper dere vil prÞve denne juicen og del gjerne med meg hva dere tenker. Og hvis dere har noen oppskrifter dere vil jeg skal prÞve er det bare Ä sende meg pÄ mail hannehalen22@gmail.com
HĂ„per og hĂžre fra dere og at dere vil prĂžve denne gode juicen 🙂

Ha en fin dag godt folk!

Forfatter: Baksidenavmedaljen

Jeg heter Hanne Halén, er 39 Är og bor i Oslo med min samboer Martin. Jeg har vÊrt profesjonell hÄndballspiller halve livet. Jeg har spilt hÄndball i BÊkkelaget, Nordstrand, Ferrobus Mislata i Spania, Ikast i Danmark og pÄ landslaget. Jeg har vunnet, spilt Champions League,Norges Mester, Spansk Mester og spilt Europa cup. Noen av mine aller stÞrste opplevelser i livet har jeg fÄtt gjennom hÄndballen. Mine beste venner og kjÊresten har jeg fÄtt takket vÊre den. Og jeg savner adrenalinet pÄ banen og livet i garderoben hver eneste dag. Men livet som idrettsutÞver har ogsÄ kostet. Noen ganger har vi tapt gullet i siste sekund. Treneren har blitt sparket. Klubben har gÄtt konkurs. Splid mellom spillere har Þdelagt lagmiljÞet. Og jeg har blitt alvorlig skadet flere ganger enn jeg kan telle. Jeg har blitt erklÊrt idrettsinvalid. Store deler av karrieren har handlet om gjenopptrening. 13 ganger har jeg blitt operert i skulder, ankel, knÊr og albue. NÄ stÄr jeg fremfor den viktigste av dem alle. Om et par uker fÄr jeg satt inn kneprotese, selv om jeg egentlig er alt for ung. Jeg skal dele med dere prosessen fÞr og etter operasjonen. Denne bloggen skal handle om mitt liv med og uten hÄndballen, prosessen fÞr og etter kneprotesen og min hverdag med min samboer, familie og venner. Om hvordan hÄndballen alltid har vÊrt og vil vÊre en del av meg. Om hvor fett det er Ä stÄ pÄ toppen av pallen. Og tilsvarende hvor kjipt det er nÄr karrieren er over og nattesÞvnen forsvinner fordi det plutselig er stille og knÊrne verker. Jeg har ofret mye for hÄndballen. Ville jeg gjort det igjen? Ja. Uten tvil, men ville tenkt meg nÞye om og sluttet fÞr det gikk for langt. Jeg har elsket og elsker fremdeles hÄndballen. Men det er ogsÄ en "bakside av medaljen."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: