Spent på morgendagen….

I morgen tidlig skal jeg på NIMI å få en injeksjon i hofta, det er jeg veldig spent på. Jeg er ikke 100% sikker ennå på hvordan injeksjon jeg skal få, men tror det blir en blanding med bedøvendemiddel og kortison.

Er det noen av dere som har erfaring med denne type injeksjoner?

kortisoninjeksjon

Jeg er veldig spent på om dette vil hjelpe meg, håper virkelig det gjør det. For nå trenger jeg å slippe denne smerten som bare blir verre og verre. Det er en smerte som brenner og verker, litt sånn at jeg ikke alltid vet hvor jeg skal gjøre av meg. Ikke godt og jeg blir sliten av det, men jeg håper denne injeksjonen virker og de strikkøvelsene som jeg holder på med, vil hjelpe meg mot en smertefri hofte 🙂 Jeg skriver mer om dette i morgen etter at jeg har vært på NIMI og fått sprøyte.

acetabulum_300x300

Hvis det er noen av dere som har hatt en cyste på hofta og har betennelse rundt i området, vil jeg gjerne høre fra dere og høre hva dere gjør for å bli kvitt smertene. Jeg vil at denne injeksjonen skal ta bort smertene så jeg slipper operasjon. Kjenner på det at jeg ikke orker enda en operasjon, synes denne kroppen har vært nok under kniven!!!

Ha en fin dag i regnet alle sammen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s