Er dere flinke med forebyggende trening?

Hei og hopp nå er det endelig fredag:-) I dag har jeg vært innom på jobben en tur og hilst på. Alltid deilig å komme seg ut av huset når energien tilsier det, ekstra godt og komme ut på landet der vi har kontor og lager i den friske gode luften. Jeg er medeier i Nova boligstyling, så da er det greit å vise ansiktet sitt der innimellom, så de husker hvem jeg er hi hi hi.

I dag vil jeg dele med dere noen tips om hvor dere kan finne de beste øvelsene for forebyggende trening. Er du/dere flinke til det? Er laget ditt flink til å sette av tid til det? Hvis ikke, vil jeg anbefale dere å sette i gang med det nå. Dette er så utrolig viktig for dere alle som driver med idrett. Dette kan dere allerede starte med i tidlig alder, det finnes mange øvelser som passer til alle aldere.

img_5263

Det som har vist seg å forebygge skader er oppvarmingsprogram som inneholder, løping, teknikk (smalere finter og to-bens landinger), styrke og balanse/koordinasjon. Prøve å gjøre øvelsene med «hofte-kne-tå» i linje, unngå «kissing knees» eller valgus som det også kalles. Du trener styrke, balanse, koordinasjon og teknikk samtidig som at du varmer opp kroppen for videre aktivitet.

screen322x572Bilde fra Getset Train Smarter appen.

De beste øvelsene kan du finne enkelt med å laste ned en app som heter  GetSet Train Smarter også kan dere gå inn på http://www.skadefri.no her vil dere finne mange øvelser og all den infoen dere trenger. Hvis det er noe dere lurer på er det bare å ta kontakt så skal jeg hjelpe dere.

Håper dette var nyttig informasjon og at dere vil ta dette videre. Husk at denne type trening hjelper deg å forebygge langvarige skader.

Ha en kjempe fin helg alle sammen 🙂

Hanne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s