«Alle satt med ispose» hør hele intervjuet her!

Hei og god morgen!

Da er det blitt onsdag og her i Oslo snør det som bare det. Fikk litt julefølelse i dag jeg, når jeg våknet. Gleder meg faktisk veldig til jul, det er min favoritt høytid og jeg elsker å pynte og være sammen med familien min.

Jeg har ikke fått svar på bilde ennå, snakket med fysio i går og han hadde ikke fått svarene, så han skulle ringe de igjen i dag. Merker jeg blir litt nervøs, men men dette fisker vi, positive tanker og trene på. Legger ut her med engang jeg får noen svar.

I mellomtiden kan dere høre på et lite intervju jeg hadde med en mediastudent for en liten stund tilbake. Her snakker jeg om litt forskjellig, som jeg har opplevd fra håndballen og om skader. Trykk på linken nedenfor å hør hele intervjuet.

 

Ha en flott dag alle sammen 🙂

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s