Hvordan blir en kneprotese til?

Hei og hopp i galopp!!

Så har det blitt tirsdag og da er det snart fredag. Er det andre enn meg som føler at det bare er mandag og fredag i uken? Dagene bare flyr, men men sånn er jo det bare. Ellers venter jeg fortsatt på svar ang hofta, håper jeg hører noe i løpet av dagen i dag.

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele en video med dere om hvordan en kneprotese blir satt inn. Jeg husker når jeg fikk min protese, og under operasjonen så hørte jeg at de borret og sagde. Det var litt ekkelt, jeg hadde bare epidural så jeg var våken under operasjonen, men det gikk det også. Under har jeg lagt ved en link på videoen.


https://m.youtube.com/watch?v=NIYY02DddmM
Ha en fin dag alle sammen:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s