Min historie!

Hei og hopp!

Jeg håper dere alle har en fin og solfylt mandag, og at helgen deres har vært bra. I dag tenkte jeg at jeg skulle legge ut et gammelt blogginnlegg «Min historie» så kan dere igjen få lest intervjuet jeg hadde i VG i oktober. Dette er så viktig for meg og noe jeg brenner for. Jeg vil ikke at andre skal gå igjennom det jeg har gjort, jeg vil at dere skla være strenge mot dere selv når det kommer til opptrening etter skade og være strenge mot trenere og fysioterapautene. Husk at din kropp og helse er din fremtid!

Hanne 🙂

Baksiden av medaljen


Hei og god søndag 🙂

I går var det en stor repotasje i VG om mitt skademareritt og min historie. Jeg synes det var viktig å fortelle om dette siden det kan skje deg også. Det er viktig å forstå når nok er nok og hva som kan skje hvis man presser kroppen for mye.

Håper dere vil dele min historie videre og husk forebyggende trening er super viktig!!!

For dere som ikke fikk lest artikkelen i går, kan dere gå inn på denne linken her og lese 🙂

vg-sport011016-006-u1-riks

Ha en solfylt søndag alle sammen 🙂

Vis opprinnelig innlegg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s