Venter i spenning….

Hei og god snøfullt lørdag

Herregud, denne snøen kommer like overraskende på meg hvert år. Jeg er overhode ikke noe vintermenneske, men synes det er hyggelig med snø til jul, også kan det forsvinne. Det er noe med den vinteren og min kropp, ingen god match overhode. Kroppen verker bare ti ganger så mye, men men jeg gjør det beste ut av det og puster med magen he he he. Godt vi ikke har lange vintere her i Norge;-) 

Etter MR og røntgen tok jeg meg en kort og kald gåtur i Frognerparken, det er en så vakker park. Deilig med frisk luft, lufte tankene og se på noe vakkert.Frognerparken OsloFrognerparken OsloFrognerparken OsloFrognerparken Oslo

Er dere gode på venting? Jeg er skikkelig dårlig, har vel med at jeg er litt utålmodig og ting skal skje med engang. Nå går jeg og venter på svar på disse MR og røntgen bildene jeg tok forrige dagen. Føler det har gått flere uker, siden det gikk fra høst til vinter på bare 1 dag.  Men så har det bare gått 2 dager, er det mulig? Tenker på mandag at jeg får noen svar, i verste fall tirsdag. Så da smører jeg meg med mer tålmodighet og skal nyte helgen godt.

God helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s